S1M0NE Admin
Poeet p?íspivku : 426 Age : 33 Bydliště : Č.Budějovice Oblíbená Kingova kniha : Čaroděj a sklo Oblíbená kingova postava : Roland Deschain z Gileadu Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Chtěli by jste nový vzhled fóra? Fri Jun 26, 2009 10:39 am | |
| Tak mě napadlo, co změnit vzhled fóra. I když mě osobně se tenhleten líbí, ale nechám to na vás | |
|
andy666 Pomalý mutant
Poeet p?íspivku : 37 Age : 43 Bydliště : Lučenec - Slovenska republika Oblíbená Kingova kniha : Prokletí Salemu, Nezbytné věci, Nočná smena, Mlha, Beznaděj Oblíbená kingova postava : George Stark Registration date : 15. 11. 08
| Předmět: Re: Chtěli by jste nový vzhled fóra? Sat Jun 27, 2009 5:37 pm | |
| vzhľad je ok, páči sa mi. skôr by to chcelo inú farbu písmen, niektoré tmavo-modré sú ťažko čitateľné na tom čiernom podklade. ináč je to veľmi super spracovaná stránka s logickým usporiadaným tém | |
|
karinga Cujo
Poeet p?íspivku : 203 Age : 32 Bydliště : Brno Oblíbená Kingova kniha : Osvícení, Pavučina snů Oblíbená kingova postava : Danny, Duddits a Henry, Dave Registration date : 10. 10. 08
| Předmět: Re: Chtěli by jste nový vzhled fóra? Sat Jul 04, 2009 10:45 am | |
| S Andy666 souhlasím, že někdy se to docela těžko čte. Ale na druhou stranu rozhodně to uspořádání neměnit, bo už vím kde co je a vyhovuje mi to. | |
|
roubas Pomalý mutant
Poeet p?íspivku : 123 Age : 39 Bydliště : Benediktska 16 Praha-1 Oblíbená Kingova kniha : rbitov zviratek a spol. Oblíbená kingova postava : Roland Registration date : 05. 02. 09
| Předmět: Re: Chtěli by jste nový vzhled fóra? Mon Dec 10, 2012 3:19 pm | |
| mě to naprosto vyhovuje jen mě mrzí že je tady věčinou hrozně moc málo lidí online | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Chtěli by jste nový vzhled fóra? | |
| |
|