| Na doplnění sbírek | |
|
+5oknaj roubas Dana hestian S1M0NE 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
S1M0NE Admin
Poeet p?íspivku : 426 Age : 33 Bydliště : Č.Budějovice Oblíbená Kingova kniha : Čaroděj a sklo Oblíbená kingova postava : Roland Deschain z Gileadu Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Na doplnění sbírek Thu Nov 27, 2008 12:53 am | |
| Tak jsem brouzdala po netu a našla několik inzerátu v bazarech na Kingovky, které si můžete objednat. Napadlo mě, že vám sem budu dávat odkazy, pokud je bude někdo shánět, tak se mu to bude hodit. Myslím, že to jsou i rozumné ceny. (ne jako některé knihy na aukru, třeba teď tam bylo Cujo asi za 500, já jsem ho sehnala myslím za stovku, prostě se musí umět hledat. ) Zelená míle 180,- Zelená míle - Noční výprava 100,- Pistolník 165,- Tři vyvolení 215,- Pustiny 220,- | |
|
| |
S1M0NE Admin
Poeet p?íspivku : 426 Age : 33 Bydliště : Č.Budějovice Oblíbená Kingova kniha : Čaroděj a sklo Oblíbená kingova postava : Roland Deschain z Gileadu Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Thu Nov 27, 2008 12:57 am | |
| | |
|
| |
S1M0NE Admin
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Sat Dec 20, 2008 7:40 pm | |
| | |
|
| |
hestian Cujo
Poeet p?íspivku : 181 Age : 35 Bydliště : Beroun 2 Oblíbená Kingova kniha : Nezbytné věci Oblíbená kingova postava : Leland Gant Registration date : 05. 07. 08
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Sun Jan 18, 2009 8:44 pm | |
| | |
|
| |
Dana Pomalý mutant
Poeet p?íspivku : 104 Age : 43 Bydliště : Valmez Oblíbená Kingova kniha : Svědectví Oblíbená kingova postava : Stu Registration date : 17. 06. 08
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Sat Jan 24, 2009 12:03 am | |
| | |
|
| |
hestian Cujo
Poeet p?íspivku : 181 Age : 35 Bydliště : Beroun 2 Oblíbená Kingova kniha : Nezbytné věci Oblíbená kingova postava : Leland Gant Registration date : 05. 07. 08
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Sat Jan 24, 2009 1:09 pm | |
| ne? já sem tam sehnala černej dům, Nadaný žák a Skryté okno do skryté zahrady. Včera sem tam koukala a měli tam ještě : Čtyři po půlnoci II. Policajt z knihovny/ Sluneční pes Christina Beznaděj Mrtvá zona Temná půle Z buicku 8 a další | |
|
| |
S1M0NE Admin
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Sat Jan 24, 2009 5:07 pm | |
| sakra už mi vyfoukli Nespavost, tu sem si tam chtěla objednat | |
|
| |
hestian Cujo
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Sat Jan 24, 2009 7:30 pm | |
| mě vyfoukli Noční směnu, ale spíš sem dlouho přemejšlela jestli si jí objednám:( | |
|
| |
S1M0NE Admin
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Sun Jan 25, 2009 9:24 pm | |
| jo nápodobně, taky jsem váhala a už je fuč | |
|
| |
hestian Cujo
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Mon Jan 26, 2009 9:15 pm | |
| i tu Nespavost sem chtěla ale to už bych byla asi úplně bez peněz. | |
|
| |
roubas Pomalý mutant
Poeet p?íspivku : 123 Age : 39 Bydliště : Benediktska 16 Praha-1 Oblíbená Kingova kniha : rbitov zviratek a spol. Oblíbená kingova postava : Roland Registration date : 05. 02. 09
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Mon Mar 16, 2009 2:08 pm | |
| Musím pochvalit ANTIKVARIÁT-NICU mám od ní asi 9 knížek které se velice špatně schánějí a některé mi byli vyfouknuty jako vám všem před nosem..ale ty ceny a knížky jako nové..super ted bohužel už hledat někde jinde.. | |
|
| |
S1M0NE Admin
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Tue Apr 28, 2009 9:42 pm | |
| Na NIKU se teď dá objednat: Misery 170 Kč Noční můry a snové výjevy 2. Pátá čtvrtina. 290 Kč Pustiny. Temná věž III. 220 Kč Řbitov zviřátek 290 Kč To 350 Kč Tři vyvolení . Temná věž II 220 Kč Tři vyvolení. Temná věž II. 215 Kč Zelená míle 1 - 6 220 Kč Žhářka 220 Kč Třeba to někomu přijde vhod Sama bych si něco objednala ale teď už nesmím mám toho od Kinga doma tolik ještě nepřečtenýho že sem se zařekla že zatím nebudu dokupovat další | |
|
| |
hestian Cujo
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Wed Apr 29, 2009 5:59 pm | |
| To já už sem se zařekekla hodněkrát:) | |
|
| |
Dana Pomalý mutant
Poeet p?íspivku : 104 Age : 43 Bydliště : Valmez Oblíbená Kingova kniha : Svědectví Oblíbená kingova postava : Stu Registration date : 17. 06. 08
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Thu May 07, 2009 10:08 pm | |
| | |
|
| |
S1M0NE Admin
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Sat Jul 25, 2009 4:39 pm | |
| Objevila jsem nový internetový antikvariát: www.scifik.czOd Kinga tam mají: Cujo za 258,- a Zelná míle 4. a 5. díl - 68,- za kus | |
|
| |
hestian Cujo
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Fri Aug 07, 2009 7:34 pm | |
| Dneska sem obejevila docela dost věcí na http://www.seqoy.cz Dlouhý pochod Svědectví (Laser) Cujo(starší vydání) Temná půle Čtyři po půlnoci (komplet) | |
|
| |
roubas Pomalý mutant
Poeet p?íspivku : 123 Age : 39 Bydliště : Benediktska 16 Praha-1 Oblíbená Kingova kniha : rbitov zviratek a spol. Oblíbená kingova postava : Roland Registration date : 05. 02. 09
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Sat Nov 07, 2009 12:11 am | |
| takže jestli máte někdo zájem právě ted prodávám svoji sbírku i jednotlivě mám skoro vše kromě černýho domu a 4 ročních období nepočítam ty knihy které u nás nevyšli..všechny knihy jsou v super stavu cenu za jednotlivé knížky dohodou. martin.roubik@seznam.cz ps-tak jsem si ty nejlepší nechal
Naposledy upravil roubas dne Tue Dec 04, 2012 1:22 am, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
S1M0NE Admin
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Sat Nov 07, 2009 10:16 am | |
| ty jo, to tě nemrzí to všechno prodat?? Já bych si ráda něco koupila, ale mám doma ještě nakoupených plno Kingovek, co jsem nepřečetla a řekla jsem si, že nebudu kupovat další, dokud je nepřečtu | |
|
| |
oknaj Pomalý mutant
Poeet p?íspivku : 30 Age : 37 Bydliště : slovakia Oblíbená Kingova kniha : poviem, až keď prečítam všetky Oblíbená kingova postava : Pennywisse, Roland Registration date : 28. 07. 09
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Thu Feb 04, 2010 9:28 pm | |
| Kliatba na predaj: - kód:
-
http://www.burzaknih.sk/ak-chcete-predava-knihy-kliknite-sem-f1/king-kliatba-t6377.html | |
|
| |
S1M0NE Admin
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Tue Mar 09, 2010 5:23 pm | |
| | |
|
| |
worvel Nováček
Poeet p?íspivku : 18 Age : 34 Bydliště : Studentská 20 Aš Oblíbená Kingova kniha : To Oblíbená kingova postava : Pistolník Roland z Gileadu Registration date : 26. 02. 10
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Wed Jun 09, 2010 7:59 pm | |
| Zdravím, kniha Running Man se nikde nedá koupit sehnal jsem skoro vše co u nás vyšlo,ale tohle je kniha po které prahnu asi nejvíc,tak kdyby jste nějakou na koupi našli dejte prosím vědět na forum určitě se ozvu a domnluvíme se. | |
|
| |
canna Nováček
Poeet p?íspivku : 2 Age : 36 Bydliště : Sumperk Oblíbená Kingova kniha : mrtva zona Oblíbená kingova postava : mort riley Registration date : 04. 01. 11
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Tue Jan 04, 2011 6:53 pm | |
| Zdravim, rozhodl jsem se rozprodat sbirku svojich Kingovek.
Nabidka obsahuje:
Draci oci Osviceni Zpev Susannah Mrtva zona Ostrov duma key Memoary o remesle - o psani Carrie Christina
Kdo by mel zajem napiste o ktere tituly - cena je individualni. | |
|
| |
S1M0NE Admin
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Wed Feb 16, 2011 3:17 am | |
| - worvel napsal:
- Zdravím, kniha Running Man se nikde nedá koupit sehnal jsem skoro vše co u nás vyšlo,ale tohle je kniha po které prahnu asi nejvíc,tak kdyby jste nějakou na koupi našli dejte prosím vědět na forum určitě se ozvu a domnluvíme se.
BETA už plánuje nové vydání pod názvem "Běh o život" | |
|
| |
S1M0NE Admin
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Sat Jun 04, 2011 11:54 pm | |
| K dostání na iapetus.cz: Nespavost 316 ,- nová, nečtená, perfektní stav Blaze 151 ,- čtená, bez poškození Za soumraku 212 ,- nová, nečtená, perfektní stav To 265 ,- nová, nečtená, perfektní stav Ostrov Duma Key 296 ,- nová, nečtená, perfektní stav Misery 159 ,- nová, nečtená, perfektní stav Pod kupolí 445 ,- nová, nečtená, perfektní stav | |
|
| |
S1M0NE Admin
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek Sun Jun 05, 2011 3:06 pm | |
| Narazila jsem na knihkupetství, kde prodávají poničené knihy z velkoskladů za snížené ceny, mají tam i pár věcí od Kinga za opravdu slušné ceny - vždy u všeho popsáno, jak jsou knihy poškozeny, většinou se jedná o poškrábaný obal. www.knihcentrum-antikvariat.cz | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Na doplnění sbírek | |
| |
|
| |
| Na doplnění sbírek | |
|