hestian Cujo
Poeet p?íspivku : 181 Age : 35 Bydliště : Beroun 2 Oblíbená Kingova kniha : Nezbytné věci Oblíbená kingova postava : Leland Gant Registration date : 05. 07. 08
| Předmět: Svěděctví Fri Oct 10, 2008 5:30 pm | |
| Tak už je v prodeji nové vydání | |
|
S1M0NE Admin
Poeet p?íspivku : 426 Age : 33 Bydliště : Č.Budějovice Oblíbená Kingova kniha : Čaroděj a sklo Oblíbená kingova postava : Roland Deschain z Gileadu Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Svěděctví Fri Oct 10, 2008 6:22 pm | |
| Tak zrovna jsem to jsem chtěla dát Přispěju alespon novou obálkou: Podle mě se jim obálka moc nepvedla, ta starší byla daleko lepší! | |
|
hestian Cujo
Poeet p?íspivku : 181 Age : 35 Bydliště : Beroun 2 Oblíbená Kingova kniha : Nezbytné věci Oblíbená kingova postava : Leland Gant Registration date : 05. 07. 08
| Předmět: Re: Svěděctví Fri Oct 10, 2008 6:34 pm | |
| koukám, že sme měli stejnej nápad. No já už sem to dlouho vyhlížela. | |
|
Shogin Pomalý mutant
Poeet p?íspivku : 39 Age : 31 Bydliště : Praha-východ, Klecany Oblíbená Kingova kniha : Svědectví, Zelená míle, Misery, Řbitov zviřátek, Dlouhý pochod, Nezbytné věci... Oblíbená kingova postava : Jack Torrance, Paul Edgecombe, Andy Dufresne, Paul Sheldon, Todd Bowden, Larry Underwood... Registration date : 10. 10. 08
| Předmět: Re: Svěděctví Sat Oct 11, 2008 12:05 am | |
| obal teda nic moc, předchozí vydání (od Laser tuším :-)) s Randalem Flaggem mi tedy sedělo více :-) mno hlavní je obsah, takže si to určitě koupím :-) Svědectví je totiž mistrovské dílo!!! | |
|
hestian Cujo
| Předmět: Re: Svěděctví Sat Oct 18, 2008 9:50 am | |
| no už sem si to objednala před tejdnem ještě mi to nepřišlo. Jinak tu obálku jsem viděla neni špatná nic méně Laser obálky byly asi nejlepší | |
|
S1M0NE Admin
Poeet p?íspivku : 426 Age : 33 Bydliště : Č.Budějovice Oblíbená Kingova kniha : Čaroděj a sklo Oblíbená kingova postava : Roland Deschain z Gileadu Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Svěděctví Sun Nov 23, 2008 9:06 pm | |
| to souhlasím, laser měl opravdu nejlepší obálky. Jsem ráda, že svědectví se mi podařilo sehnat ještě v tom starém vydání | |
|
Dana Pomalý mutant
Poeet p?íspivku : 104 Age : 43 Bydliště : Valmez Oblíbená Kingova kniha : Svědectví Oblíbená kingova postava : Stu Registration date : 17. 06. 08
| Předmět: Re: Svěděctví Sat Mar 07, 2009 12:07 am | |
| Ty moderní grafiky se k tomu fakt nehodí, Laser to opravdu vychytal znamenitě.....ale pravda, obsah je obsah, buďme rádi, že vycházejí nová vydání :-) | |
|